Persondatapolitik

Vi tager vores brugeres integritet meget seriøst, og vi gør alt, hvad vi kan for at sikre, at din integritet bevares.

De personoplysninger, du afgiver i forbindelse med booking af behandlinger, bliver behandlet i overensstemmelse med den gældende lovgivning om behandling af personoplysninger. Den information du sender til os, bruges kun til det anførte formål, og bliver ikke delt med eller videresendt til andre virksomheder.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

Dine personlige oplysninger

De oplysninger, vi har registreret begrænser sig til dit navn, e-mail, telefon-nummer, adresse, fødselsdag, besøgshistorik, køb samt informationer om din hud. Oplysningerne vi samler, hjælper til at give dig den bedste og mest professionelle behandling når du besøger vores klinik.

Vi benytter ikke disse oplysninger til direkte markedsføring, før du har givet os udtrykkeligt samtykke.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Dine personoplysninger registreres hos Gecko Booking. Dine personlige data bliver opbevaret så længe, som det er nødvendigt. Det betyder, at når din personlige data ikke længere vil være relevant for os at bevare, vil det automatisk blive slettet på en sikker måde.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke. Du er således altid informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Den dataansvarlige adgang til de oplysninger, der registreres om dig.  

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypterede men på computere, som er beskyttede med adgangskoder. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypterede.

Oplysninger afgivet til os videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som kunde hos os har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til den dataansvarlige.

Logstatistik
Logstatistik bruges på hudplejeinstituttet.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give er statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, og hvor på sitet det forlades. 

Vi fører statistik over brugen af hudplejeinstituttet.dk med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Statistikken er ikke forbundet til dine personlige informationer og bliver ikke videregivet til andre virksomheder.

Kontakt information
Send venligst spørgsmål angående ovenstående eller websitet generelt til:

Hudplejeinstituttet
Guldsmedgade 1, 8000 Århus C
Tlf: 87 30 02 33
att.: post@hudplejeinstituttet.dk

Cookie betingelser

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde kan brugeren genkendes, eksempelvis på et websted, ved næste besøg. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website, eksempelvis brugernavn til login på et website. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan slå cookies helt fra. Det eneste, disse cookies bruges til, er at genkende din computer.

På vores hjemmeside anvendes cookies alene med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet og dermed gøre besøget så nemt for dig som muligt. De dannede cookies slettes, når du logger af eller lukker din browser.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. I Internet Explorer slettes cookies under menuen 'Funktioner' --> 'Internetindstillinger' --> 'Slet cookies'.