Behandlinger

Ansigtsbehandlinger

Køb 6-turs klippekort til ProSkin 60 eller ProSkin 30 og få en gratis behandling. Kontakt os for nærmere info.

ProSkin 60

ProSkin 60 er en skræddersyet 60-minutters Dermalogica behandling, der bringer din hud ud på den ultimative rejse mod sund hud.

ProSkin 30

ProSkin 30 er en skræddersyet 30-minutters Dermalogica behandling, der tager fat på dit primære problem inden for et overskuelig tidsrum.

Expert Active 60

Effektiv, dybdegående og resultatorienteret. Den ultimative frugtsyrebehandling, der forbedrer hudens struktur, behandler acne, pigmentforandringer og ældningstegn - tilpasset til netop din hud.

Expert Active 30
Facemapping

Face Mapping®, udviklet af The International Dermal Institute, er en unik hudanalyse, der giver et helt præcist billede af din huds aktuelle tilstand. Din hudplejeterapeut inddeler dit ansigt i fjorten zoner, som nøje undersøges og her udfra kortlægges hudtype og hudtilstand. Den minutiøse hudanalyse hjælper din hudplejeterapeut med at skræddersy din behandling og dit hjemmeplejeprogram, så det er målrettet din huds aktuelle behov og giver de resultater, du ønsker.Ved køb af Dermalogica produkter for kr. 500,00 er FaceMapping® GRATIS

Vi anbefaler efterfølgende et GRATIS produkttjek, som opfølgning på din FaceMapping®

Produkttjek

Produktjekket er for de kunder der har været til en Facemapping® eller behandling, som der efterfølgende har købt produkter hos os. Ved et produkttjek følger vi op på resultaterne af de købte produkter, så vi sikrer os at dine forventninger bliver indfriet.

ProSkin 60 for to personer

Få 15 % i studierabat og pensionistrabat mellem på hverdage fra 10.00-14.00 på ProSkin 60 og ProSkin 30. Husk studiekort. Rabatten er personlig og kan ikke videregives til andre eller ikke kombineres med andre rabatter. Gælder ikke elev-behandlinger.